FÆRDSELSRELATERET FØRSTEHJÆLPSKURSER​

Om Kurset:

Information om kurset - Datoer og tilmelding

Kurserne afholdes i hyggelige omgivelser i lokalerne tilhørende PHA køreskole i Greve. Adresse: Mosede Strandvej 56, 2670 Greve. Kurset består af to dele: Basisuddannelse: Førstehjælp ved hjertestop (4 timer) og Tillægsuddannelse: Færdselsrelateret Førstehjælp (4 timer) Begge kurser skal gennemgås og bestås for at få det lovpligtige bevis, altså et 8 timers kursus der afholdes samme dag.

Kursusdage samt tilmelding

​Hvad bliver du undervist i?​

Til kurset vil du lære at bruge ABC princippet, at genkende og hjælpe en person med hjertestop, hvordan man bruger en hjertestarter, at lægge en person i stabiltsideleje, hvordan du skaber sikkerhed omkring dig selv og andre ved færdselsulykker, nødflytninger fra vej og bil, og meget mere.

Undervisningen er bygget op omkring praktiske øvelser, hvor du selv er på og du kommer til at træne på dukker og de andre kursister. Førstehjælpskurser skal være sjove og lærerige og derfor vil der være cases, der ligner virkelige situationer så meget som muligt!

​Praktisk information og betaling

Det er en god idé at tage praktisk tøj på og have en madpakke med, men der vil også være mulighed for at bestille pizza eller hente mad på burgerbaren, der ligger lige på den anden side af vejen. Betalingen sker enten kontant eller via mobilepay på dagen, hvor kurset afholdes. Vi glæder os meget til at se dig!

Engels Førstehjælp
Mosede Strandvej 56
2670 Greve

Engels Førstehjælp
Trekonergade 9 4.tv.
2500 Valby

Kontakt os

​Engels Førstehjælp

Trekronergade 9, 4. TV
2500 Valby

​​

☎ Tlf.: 20 66 76 57

✉ E-mail: kontakt@engelsfh.dk

CVR: 37610518

Samarbejdspartnere​: